- Reklama -události

Čo by nemalo chýbať vo vašej kancelárii

Redakce doporučuje

Pracovné prostredie ovplyvňuje našu náladu, duševné zdravie, aj výkon. Ak vaši zamestnanci pracujú v bezútešnej kancelárii, pravdepodobne nebudú mať dostatok motivácie, aby u vás zotrvávali dlhodobo. Preto je pre úspech vášho podnikania kľúčové zabezpečiť také priestory, kam sa vaši spolupracovníci budú radi vracať. Kultivovať pracovné prostredie, vďaka ktorému budú všetci spokojní môžete aj tak, že stavíte na prenájom kancelárskych priestorov. Pozrime sa spolu na jeho výhody.

Nábytok? Funkčný a dizajnový

Atraktívna kancelária má obrovský vplyv aj na vzťahy medzi spolupracovníkmi a manažérmi.

Urobte si v kancelárii pohodlie. Ak sa rozhodnete pre kancelárie na prenájom, čakajú na vás moderne zariadené, modulárne priestory, ktoré si môžete upraviť podľa seba. S jedným mesačným poplatkom získate aj služby recepcie, zasadačky, plne vybavenú kuchynku, pohodlný nábytok a ako samozrejmosť príjemnú atmosféru. Poskytnite svojim zamestnancom flexibilitu, aby mohli pracovať tam, kde im to vyhovuje. Kanceláriu môžete zariadiť pohodlnými stoličkami alebo im dať a výber státie pri stoloch. Dôverujte svojim zamestnancom a dovoľte im, aby si svoj čas spravovali sami. V kanceláriách Qubes si môžu robiť prestávky na hranie hier v gaming zóne, alebo dobíjať energiu na troch štýlových poschodiach.

Dokonalé osvetlenie, teplota a vetranie

Osvetlenie zohráva dôležitú úlohu pri výkone pracovníkov. Vystavenie sa prirodzenému svetlu počas dňa  môže zlepšiť náladu, energiu a duševné zdravie.  Ak nie je možné začleniť do priestorov prirodzené osvetlenie cez okná, existujú ďalšie možnosti ako napríklad automatizované LED svetlá. Kancelárie Bratislava spĺňajú najprísnejšie požiadavky certifikácie Well Building Standard a BREEAM. Nájdete tu akustický komfort, kvalitnú a chutnú vodu, čerstvý a čistý vzduch a dostatok denného svetla. Klimatizácia v Nivy Tower eliminuje riziko opätovného vstupu znečisteného vzduchu. Zatiaľ čo vetranie a optimálna teplota sú zabezpečené modernými počítačovými systémami.

Open space aj vlastný priestor

Vytvorenie vhodného pracovného priestoru často vyžaduje dobrý vkus, takt a empatiu. Kancelárie typu open space majú za cieľ zlepšiť komunikáciu a spoluprácu medzi kolegami. Etiketa otvorenej kancelárie, ako je predovšetkým rešpektovanie súkromia, je však rozhodujúca pre úspech tohto nastavenia. V kanceláriách Qubes nájdete vhodné pracovné prostredie na každý typ práce. Od vlastných kancelárii cez spoločné priestory, zasadačky alebo aj zákutia, kde sa môžete plne sústrediť. Oceníte tiež klimatizované telefónne búdky, ktoré vám zabezpečia absolútne súkromie a diskrétnosť. Svojimi telefonátmi nebudete nikoho rušiť a ani vy nebudete vyrušovaní. Výhoda kancelárii na prenájom je aj v tom, že sa prispôsobia rastu vášho podnikania. Priestoru nebude ani málo, ani veľa a vy zaplatíte iba za to, čo skutočne využijete.

Ako si vybrať?

Pri vytváraní pozitívneho pracovného prostredia si odpovedajte na nasledovné základné otázky: Majú vaši zamestnanci dostatok priestoru na dokončenie svojej práce bez toho, aby ho zaberali niekomu inému? Poskytujete svojim zamestnancom náležité súkromie, aj možnosť spolupráce? Máte priestory, kde si môžu zamestnanci urobiť prestávky alebo prediskutovať pracovné záležitosti so svojimi spolupracovníkmi? Ak sa rozhodnete pre kancelárie Qubes, môžete si na všetky otázky odpovedať kladne. Okrem moderného pracovného prostredia a zón na oddych a relax na váš čaká aj dokonalá poloha v novom centre mesta s dychberúcim výhľadom. Ak chcete udržať produktivitu a morálku svojej firmy na vysokej úrovni, flexibilný prenájom kancelárie Qubes je pre vás tou správnou voľbou.

- Reklama -magazin
- Reklama -PR článek

Nejnovější články

Čo sú kanabinoidy a ako fungujú?

Kanabinoidy predstavujú látky, o ktorých sa čoraz častejšie hovorí v súvislosti so širokým spektrom ich pozitívnych účinkov. Ktoré sú...
- Reklama -magazin

Více od autora

- Reklama -spot_img